Rekreationsverksamhet

Virkistystoiminta

Vi stödjer vår personalens fritidsaktiviteter med motions- och kultursaldon. Medarbetaren får välja att ta emot en begränsad mängd euro per år. Saldon är ett bekvämt betalningsmedel på flera hundra motions- och kulturplatser i huvudstadsregionen samt i Kouvola och Villmanstrand. Representerade är de vanligaste formerna av träning som simning, gymträning, racketsporter och en mängd gruppträningsformer. Inom kulturområdet finns det utställningar, teater, bio och t.ex. festivaler att välja på.

Dessutom ordnar Statskontoret två rekreationsdagar, som varar en halv dag, för sina anställda. Rekreationsdagarna kan inkludera motion och uteaktiviteter eller olika typer av kulturella hobbyer såsom filmer osv. I vår budget har vi reserverat ett visst belopp per person för rekreation.

På Statskontoret finns det hobbyklubbar, som de anställda har grundat. Avsikten med klubbarna är att fungera som en sammanbindande länk för alla de anställda på Statskontoret som är intresserade av samma saker. För nuvarande finns det klubbar för ridning, trädgårdsarbete, orientering, teater, yoga, pilates, zumba, fiske, golf, fotografering och hantverk. Alla de anställda på Statskontoret är välkomna att delta i klubbarna. Vi stöder klubbarnas verksamhet med ett årligt bidrag och genom att ge klubbarna möjlighet att använda Statskontorets utrymmen och arbetsredskap i sin verksamhet.

Publicerad 7.12.2012 kl. 17.55 , uppdaterad 27.8.2015 kl. 14.26
Suomeksi   På svenska

Till början av sidan

Ge respons

Respons är riktad till


Kontaktuppgifter